Ruime woning met praktijkruimte op 20A 16CA!
Huis te TESSENDERLO (3980)

€ 487.000

Algemeen
Prijs
:
€ 487.000
Kadastraal inkomen
:
€ 1.412
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
Hooiman 26, 3980 TESSENDERLO
Bewoonbare opp.
:
293 m²
Grondoppervlakte
:
2016 m²
Bouwjaar
:
1984
Omschrijving
Statige vrijstaande woning gelegen op een gegeerde locatie nabij de Gerhagen te Tessenderlo. Tevens is er een vlotte verbinding naar de autosnelweg en de omliggende gemeenten.

Het huis werd praktisch ingericht en geniet van een zee aan ruimte omwille van de vele m² bruikbare vloeroppervlakte (293 m² cfr EPC).
De woning beschikt over een praktijkruimte. Deze kan dienst doen als bureau, ruimte tot vrij beroep, hobbyruimte,... waardoor u hier van de mogelijkheid geniet om woon en werk te combineren. Een ruim en uitstekend onderhouden geheel dat een schat aan mogelijkheden herbergt! Binnen deze eigendom ontvouwt zich een privé-woongedeelte met een grandioze uitstraling.

Op het gelijkvloers betreedt u een ruime inkomhal met een afzonderlijk toilet leidend naar de lichtrijke leefruimte. Hiernaast vindt u de volledig uitgeruste keuken, een veranda en inpandige garage. Verder op het gelijkvloers is er nog een praktijkruimte met afzonderlijke ingang, een gastentoilet en een wachtruimte. Deze praktijkruimte kan ook omgebouwd worden naar extra slaapkamers.
Op de eerste verdieping zijn de overloop, 4 mooie slaapkamers en een badkamer (voorzien van dubbele lavabo, ligbad en toilet) terug te vinden.

Achteraan wacht een aangelegde privétuin op u waar u in alle rust kunt vertoeven en genieten van de groene oase.

Extra info: Geen renovatieplicht, asbestveilig, combinatie wonen- en werken, elektrische installatie CONFORM AREI, ruime driedelige kelder + kruipkelder, recent geïsoleerde zolder, voldoende parkeermogelijkheden, mogelijkheid om naastgelegen bouwgrond (voor de bouw van een OPEN bebouwing) van 11A 33CA bij aan te kopen!

SBU in aanvraag.

Breng snel een bezoek voor het te laat is! Neem contact op met Kenneth (kenneth.pollet@vastgoedhuys.be) op 0472/03 25 88 of met Melissa (melissa.cardaci@vastgoedhuys.be) op 0486/54 71 80.

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied met landelijk karakter
EPC
:
367 kWh/m²
Unieke code
:
20240221-0003143217-RES-1
gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Oriëntatie achtergevel
:
Noord
Dakbedekking
:
Pannen
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
hout
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat