Nieuwbouw

project Liersesteenweg - Terlakenweg

Terlakenweg 6a
2560 KESSEL

Dit project is centraal gelegen tegen de verbindingsweg tussen Lier-Nijlen, er zijn zowel halfopen als gesloten bebouwingen beschikbaar, allen met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 150 m2 en een grondoppervlakte tussen de 274m2 en de 538m2. U kan de afwerking van deze woningen nog volledig zelf bepalen! Zowel binnen als buiten. Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend (eventueel virtueel) gesprek!
Reeds 14% Verkocht

Jodenstraat 74 - Herenthout

Jodenstraat 74
2270 HERENTHOUT

Dit nieuwbouwproject is gelegen in het centrum van Herenthout, en bestaat uit 2 appartementen, een gelijkvloers appartement met tuin, 2 slaapkamers en een carport en een duplex appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en 1 carport. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.
Reeds 100% Verkocht

Beersebaan - Gierle

Beersebaan 57
2275 Gierle

Aankopen aan 6% BTW is mogelijk indien u aan de voorwaarden voldoet! Contacteer ons voor meer info. Dit kleinschalige nieuwbouwproject van 4 energiezuinige appartementen wordt gebouwd nabij het centrum van Gierle, op een boogscheut van de oprit E34. U heeft de keuze tussen een gelijkvloers appartement met tuin, of een duplex appartement met ruim terras. Elk appartement beschikt over minstens 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Autostaanplaats en garage verplicht bij aan te kopen. Zeer beperkt in...
Reeds 75% Verkocht