Nieuwbouw

KABIENSTRAAT

Kabienstraat 1
2290 VORSELAAR

Deze appartementen worden gebouwd in het centrum van Vorselaar, ze beschikken allen over een leefruimte met open keuken, een badkamer, berging, 1 tot 3 slaapkamers, en een terras of tuin. Het gebouw beschikt over een lift, er zijn 2 ondergrondse autostaanplaatsen en een berging inbegrepen in de prijs.
Reeds 87% Verkocht

Boeyendaal

Boeyendaal 60
2270 HERENTHOUT

Deze woningen zullen half 2017 gebouwd worden, ze beschikken allen over een inkomhal, leefruimte met open keuken, berging, apart toilet, garage of de mogelijkheid op te parkeren naast de zijgevel voor de halfopen bebouwingen, badkamer, 3 slaapkamers en een zolderruimte die de mogelijkheid geeft om nog extra slaapkamers bij te maken. Verder is er een zuidgerichte tuin aanwezig. Deze woningen worden sleutel op de deur opgeleverd. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Boudewijnlaan - Pulle

Boudewijnlaan 110
2243 PULLE

Deze appartementen zullen gebouwd worden in het centrum van Pulle. Ze beschikken allen over een leefruimte met open keuken, een berging, apart toilet, badkamer, 1 tot 3 slaapkamers en een tuin of terras. In de prijs is een ondergrondse autostaanplaats inbegrepen. Het gebouw is voorzien van een lift. Ondergrondse berging bij aan te kopen.