Authentieke Engelse Cottage
Huis te Hove (2540)

€ 749.500

Algemeen
Prijs
:
€ 749.500
Kadastraal inkomen
:
€ 2.095
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
Lintsesteenweg 379, 2540 Hove
Bewoonbare opp.
:
195 m²
Grondoppervlakte
:
1040 m²
Omschrijving

Prachtige Engelse authentieke cottage.
Woning opgericht met originele Engelse gevelstenen en dakpannen.
De ruime hal beschikt over apart gasten toilet, door een dubbele deur komen we in het woonkamer gedeelte, die naar Engelse gewoonten opgesplitst is in een prachtige afternoon tea corner en een zithoek met zicht op tuin. 
Keuken is vervaardigd uit licht massieve eik en geeft eveneens een volwaardig zicht op de grote tuin, zodat u steeds een overzicht houdt over kind en/of dier. 
Boven treffen we 3 slaapkamers aan, 2 van de kamers hebben zicht op landbouwgrond, de andere kamer geeft zicht uit op de tuin.
De RUIME badkamer is volledig ingericht met Zwitsers kraanwerk van Oriënt express, het grote 2-persoons bad (Rolex) bevindt zich in het middelpunt van de belangstelling, verder beschikt deze over een aparte douche en toilet.
De zolder van 100 vierkante meter kan verder uitgebreid worden met 2 extra slaapkamers en/of een extra badkamer, doorvoeren hiervoor zijn reeds aanwezig.
De ramen vervaardigd uit dubbel extra geïsoleerd glas met beschermde coating tegen zonnewarmte, isoleren het geluid van buiten volledig.
De woning beschikt verder over een recent goedgekeurd alarm door verzekeringen, met incert attest en gesproken meldingen via gsm.
De afzonderlijke geïsoleerde garage, is voorzien van water, elektriciteit (220V) en 3 faseaansluiting voor eventuele lader elektrische voertuigen, jacuzzi,...
De tuin is volledig omheind  en beschikt over 3 terrassen/zitplaatsen, achteraan bevindt zich een privaat bos waar volgens de huidige wetgeving niet gebouwd mag worden.
Als kers op de taart is de woning voorzien van een ruimte voor het plaatsen van een personenlift ​( inbegrepen gereglementeerde droge liftput ,stroomvoorziening 3 fasen en verstevigde bovenkant voor liftmotor). Dit is de unieke kans voor expats daar de meubels inbegrepen zijn in de prijs.
Maak nu uw Engelse droom waar en bel voor een afspraak met Glenn 0470/59.48.02


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied
EPC
:
180 kWh/m²
Unieke code
:
20211111-0002491724-RES-1
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Noordoost
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
hout
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat