Grond met een uitvoerbare bouwvergunning van een tweegezinswoning!
Grond te MEERHOUT (2450)

€ 239.000

Algemeen
Prijs
:
€ 239.000
Adres
:
Zandstraat 9-11, 2450 MEERHOUT
Grondoppervlakte
:
1073 m²
Omschrijving
Het perceel is zeer rustig gelegen. Bovendien is er een vlotte verbinding naar de belangrijkste faciliteiten en naar het opritten- en afrittencomplex E313.

Voor dit perceel is er een uitvoerbare bouwvergunning, niet verplicht maar mogelijk!

Woning 1 (gelegen op een perceel van 598,60 m²) heeft een breedte van 10,65m en woning 2 (gelegen op een perceel van 474,90) heeft een breedte van 9,35m.
De maximale diepte van het project is 13,50m. De woningen worden voorzien van een gelijkvloerse verdieping, en een eerste verdieping met plat dak. De maximale hoogte bedraagt 6,20m vanaf het maaiveld.
Een groot gedeelte van het perceel blijft voorbehouden voor een open tuinzone en/of (hobby) landbouwzone!

De tweewoonst wordt opgericht op minimum 5m uit de ontworpen rooilijn, op 12,28m van de linker perceelsgrens en op minimum 7,30m van de rechter perceelsgrens. Straatbreedte vooraan 42,12 meter.
Het goed wordt opgericht in aanvaardbare materialen. De verharde oppervlakten blijven beperkt tot de inrit naar de garages, de toegang tot de voordeuren, de fietsenstalplaats en twee terrassen van ca. 25 m². Er wordt ruimte voorzien om negen fietsen te stallen.

Er is bij het project voldoende rekening gehouden met een kwalitatieve inrichting van de ruimtes naar wooncomfort en leefbaarheid toe.

Het project heeft een beperkte impact op de mobiliteit aangezien het slechts om één tweegezinswoning gaat. Er is voor elke woning parkeermogelijkheid in een inpandige garage en op de oprit. Doordat er slechts één gezamenlijke inrit van 5m voorzien wordt, worden het aantal conflictpunten ter hoogte van de voorliggende weg beperkt.

Het SBU en het bodemattest zijn in aanvraag!

Bij interesse mag u voor verdere info, het ontvangen van de afgeleverde omgevingsvergunning of plannen, steeds contact opnemen met Kenneth (kenneth.pollet@vastgoedhuys.be) op 0472/03 25 88 of Melissa (melissa.cardaci@vastgoedhuys.be) op 0486/54 71 80.

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied met landelijk karakter
EPC
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat